Tu cum etichetezi sticlele de voiaj sau hainutele copiilor pentru calatorie?

Dymo face etichete din plastic albe sau colorate care sunt foarte rezistente in timp. Le poti pune pe sticle de voiaj sau pe hainele copiilor.
Etichetele din plastic sunt rezistente la apa si raman lipite chiar si dupa mai multe contacte cu apa.

Pune etichete din plastic pe sticlele de calatorie. Aceasta este o modalitate excelenta de a impiedica spalarea corpului cu lotiunea de plaja. Cati dintre purtatorii de ochelari merg cu ei pe nas atunci cand fac dus? Evita confuziile folosind etichete pe recipientele din baie! Etichetele din plastic sunt rezistente la apa și raman lipite chiar dupa mai multe contacte cu apa in cabina de dus.

Pune etichete pe hainutele copiilor si termini cu o parte din certurile dintre ei, iar calatoria este linistita.
Foloseste Dymo Letratag impreuna cu etichete Iron-On. Tiparesti etichete cu numele fiecarui copil si le lipesti cu fierul de calcat in interiorul hainutelor. Astfel cei mici vor sti fiecare a cui este haina pe care o cauta in geanta de voiaj. Cel mai bine ar fi sa aplici etichetele in partea din spate sus a hainutei, unde gasesti si etichetele puse de producator. Ma gandesc ca multe curatatorii chimice ar trebui sa renunte la “celebrele” etichete prinse de lenjerii cu capse care iti gauresc materialul…dar asta este o alta poveste.

Organizarea unei calatorii este mai simpla daca ai Letratag!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *